Example of Job Applications Letter

Ok Guys..For You who needs how to make a job application letter. just copy it…its free for you.. 😀

— JOB APPLICATION LETTER

Agung Eko Supriyono
O14, 3rd Avenue
Bumi Jaya Residence, PWK 41117
Mobile: (0264) 217385
Email: gunk_only@yahoo.co.id

April 4, 2009

John Smith
HR Representative
Brain Power Corporation
100 Avenue of the Americas
New York, NY 10020

Dear Mr. Smith,

I was read your advertising about job opportunity and I’m interested in applying for senior business accounting manager position. In consideration of your advertised opportunity, I have noted that your position strongly appeals both to my experience and personal goals. My levels of enthusiasm, my work experience and academic background and interpersonal skills will support my candidacy and provide an excellent match for the requirements of this position.

As you can see in my resume, I was currently a Master of Busines Administration in Harvard School of Business. I have worked as an accounting manager in the Department of Finance in Coopers, Ltd for past five years. In my present position, I am involved in finance reporting analysis, business strategic planning, finance project management, and activity based Accounting. In addition, the internship with Gruvi Finance Corporation provided an opportunity for me to increase my experience with research and development technology to be a professional accountant. I performed an active and discipline by learning to effectively prioritize tasks, optimize my time and maximize the positive impact of my efforts. Leadership, business savvy, poise under pressure, and the ability to communicate clearly are all attributes of my character.

I would very much like to discuss a personal interview at your convenience for this opportunity with your specific needs any my overall abilities regarding this position. It is exciting for me to imagine combining my experience with your company to successfully manage your company in a great level company. With a high degree of esteem, I wish to render my formal intent and application for this position. I can be reached in confidence at the contacts above and will look forward to hearing from you soon. I appreciate you for considering me for this position.
Thank you for your time and consideration.

Sincerely,

Agung Eko Supriyono

Advertisements

New…!!! Hal Unik, Lucu dan seputar Doraemon: Unbelievable

Gambar-Gambar Para Tokoh Kartun Doraemon yang Belum pernah Beredar dan Rahasia untuk episode di masa depan

hahaha…emang ya..mereka memang ditakdirkan untuk bersama sampai masa-masa tuir alias tua, mungkin juga bakal sampe akhir hayat deh..hohoho..(itu kaya bukan doraemon da,,malah kaya panda yang kekurangan gizi atau malah kaya shrek si ogre itu tuh)…ehehe..

maap ya klo agak2 fulgar dikit…wah3x…kalo yang ini gw c no komeng dah..hehe,,…(ya mungkin aja gara2 pergaulan bebas di jepang, atau emang mereka udah resmi nikah yak???kapan undangannya, ga ngajak2 ni ah).

Read more of this post

Mengungkap Rahasia Apabila Menjadi Anggota DPR

Enaknya.. tidur dibayar, jalan2 dibayar, cuma denger dibayar, cuma tandatangan dibayar, jarang hadir di sidang,malah maen facebokk dll..ckckck…

Liat tuh Pak, banyak rakyat kelaparan, butuh biaya sekolah, buat berobat ke rumah sakit juga susahnya….Ga malu dengan gajinya ya Bapak-bapak anggota dewan yang terhormat?

Read more of this post

Lagu Doraemon dari Berbagai Bahasa

Soundtrack Doraemon Dalam Berbagai Bahasa 🙂

Semua udah pada tau SERIAL DORAEMON kan?? yang ditayangin hari MInggu jam 8 pagi itu…

Temen2 tentunya juga udah gak asing sama theme song nya….

Nah.. Ini lirik Versi Originalnya..Japan Version

Read more of this post

The Next Kids Generations

Apa ya jadinya bangsa nanti jika generasi sekarang klu tingkah laku mereka aja udah kaya gini….? T_T

Read more of this post

Seharusnya Gejala Alamiah Ini Bisa Diundur

“Gejala Pria Menua….”

Coba dicek berapa banyak gejala pada Anda atau pasangan Anda:

01. Membaca makin jauh, kencing makin dekat.

02. Dulu tidur beradu hidung , sekarang beradu pantat.

03. Dulu suka pakai minyak wangi, sekarang sering pakai minyak angin.

04. Dulu gelar S2 bisa diartikan seminggu 2X, sekarang S2 = Setahun 2X…mudah2an.

05. Dulu keras sekali selama menunggu, sekarang lama sekali menunggu keras. Read more of this post

“Pilih Guru SD……”

Pada suatu hari, seorang gadis mendapat lamaran dari empat orang pria, masing-masing pria telah mendapat pekerjaan tetap. Pria pertama bekerja di PT. TELKOM, pria kedua pegawai PT. Pos Indonesia, pria ketiga seorang dokter sedangkan yang terakhir hanyalah seorang guru Sekolah Dasar.

Orang Tua si gadis dari awal sudah merasa yakin, bahwa anaknya hanya akan memilih tiga pria pertama, sedangkan pria keempat, yang hanya guru SD, pasti tidak akan dipilih. Alasannya, tiga pria pertama jelas masa depan cerah, sedang guru SD, siapapun tahu, gajinya kecil, banyak dipotong sana-sini, dikerjain anak-anak lagi. Read more of this post